Cieľ projektu

INEDU-GOV
Inovative education of public officers
Inovatívne vzdelávanie pracovníkov samosprávy

 

Cieľom projektu je zvýšiť kvalitu poskytovaných služieb pracovníkmi MsÚ a organizácií v pôsobnosti MsÚ - zvýšiť počítačovú gramotnosť a vzdelanosť pracovníkov verejnej správy, pripraviť cieľové skupiny formou prezenčných školení a formou dištančných - e-learningových kurzov.

  • Získať medzinárodný certifikát Europen Computer Driving Licence (ďalej ECDL) resp. ECDL štart pre pracovníkov samosprávy ako prostriedku štandardizácie IKT zručností v najpoužívanejších moduloch ECDL
  • Získať jazykové zručnosti pre vybraných pracovníkov, rozvíjať prehlbovanie a formovanie všetkých jazykových zručností
  • Posilniť komunikačné zručnosti a zefektívniť každodennú činnosť zamestnancov v oblasti kontaktu s občanmi a návštevníkmi mesta
  • Posilniť manažérske schopnosti, vedomosti a zručnosti manažmentu verejnej správy pri vedení ľudí zameraných na poskytovanie služieb občanom
  • Posilniť systém kvality ISO, preškoliť pracovníkov v rámci zdokonaľovania kvality poskytovaných služieb
Projekt je zameraný na zvyšovanie produktivity ľudí, ktorí využívajú počítač pri práci, poskytovanie uznanej a jednotnej kvalifikácie, ktorá im umožní sa plne začleniť do informačnej spoločnosti, pripraviť ich na prechod do informačnej spoločnosti, na poskytovanie a využívanie elektronických služieb.

Zdokonalenie a zefektívnenie fungovania orgánov verejnej správy, zvýšenie kvality a modernizácie samosprávy, zabezpečenie možností pre neustále zvyšovanie vzdelanosti zamestnancov prostredníctvom elektronického vzdelávania.
 

 

Identifikácia projektu

Program: Finančný mechanizmus EHP a NFM
Projekt: individuálny
Kód výzvy: 0708
Podaný: 7.7.2008 
Schválený: 7.3.2009
Schválená dotácia: 262 578 €
Spolufinancovanie mesta - 0 €

 



Logo EEA grants


Podporované grantom z Islandu, Lichtenštajnska a Nórska prostredníctvom Finančného mechanizmu EHP a Nórskeho finančného mechanizmu.

Supported by a grant from Iceland, Liechtenstein and Norway through the EEA Financial Mechanism and Norwegian Financial Mechanism.